Breng de VVV-Venlo sfeer in huis

Ben jij een echte VVV-Venlo fan? Deze Nederlandse voetbalclub uit Venlo bestaat ondertussen al bijna 118 jaar. VVV-Venlo wordt door de echte diehards ook wel ‘The Good Old’ genoemd. Wil jij de sferen van de club in huis brengen? Zo doe je dat.

THUISWEDSTRIJD

Wanneer de Venlose voetbalclub weer een wedstrijd heeft, zit er helaas niks anders op dan deze thuis te kijken. Maar dat er geen voetbalwedstrijden meer in het stadion bekeken mogen worden, hoeft geen ramp te zijn. Door de VVV-Venlo sfeer in huis te halen, voelt het net alsof je in het stadion zit. Als je graag de wedstrijd op de bank kijkt samen met je partner, huisgenoten of vrienden, dan kan je de woonkamer gebruiken als je eigen voetbalstadion. Bouw de ruimte zo om dat je goed voor de televisie zit, het commentaar goed kan horen en je jouw favoriete koude dranken in de buurt hebt. Als je een voetbalwedstrijd liever alleen en in alle rust bekijkt, kan je ervoor kiezen om een eigen ruimte om te toveren tot je nieuwe voetbalstadion. Zet hier je favoriete spullen neer zoals een fijne stoel, een goede televisie, laptop of tablet en een goede geluidsinstallatie. Daarnaast is de raambekleding van de ruimte ook belangrijk om jezelf lekker af te sluiten. Ga voor verduisterende gordijnen of rolgordijnen als je helemaal geen zonlicht binnen wilt krijgen en ga voor shutters of jaloezieën als je ook graag in een lichte ruimte zit.

DE CLUBSFEER

Als jouw favoriete voetbalclub weer een wedstrijd speelt, kan je deze natuurlijk supporten door de clubsfeer in huis te halen. De sfeer die De Koel met zich meebrengt lijkt misschien lastig na te bootsen in huis, maar niets is minder waar. Breng de clubsfeer in huis door te spelen met de kleuren van de voetbalclub. De VVV-Venlo kleuren zijn geel en zwart en kan je makkelijk doorvoeren in je woonkamer of eigen voetbalkamer. Ook door officiële merchandise in huis te hangen, kan je de voetbalclub supporten. Denk bijvoorbeeld aan een ingelijst thuisshirt, de welbekende sjaals en andere geel-zwarte fan-artikelen. Zo draag je een steentje bij aan de voetbalclub en het is goed voor de voetbalsfeer in huis!

ADO Den Haag nieuws De Graafschap nieuws FC Den Bosch nieuws FC Dordrecht nieuws FC Eindhoven nieuws FC Emmen nieuws FC Groningen nieuws
Helmond Sport nieuws Jong AZ nieuws Jong Ajax nieuws Jong PSV nieuws Jong Utrecht nieuws MVV Maastricht nieuws NAC Breda nieuws
Roda JC Kerkrade nieuws SC Cambuur nieuws TOP Oss nieuws Telstar nieuws VVV-Venlo nieuws Willem II nieuws

Vvv-venlonieuws.nl

Bezoek Vvv-venlonieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over VVV-Venlo van Venlo. Blijf op de hoogte van de laatste VVV-Venlo transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens VVV-Venlo wedstrijden.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd

  • 18+ loketkansspel.nl
  • Gokken kan verslavend zijn
  • Gokproblemen? Bel de infolijn van het Trimbos instituut om u te helpen: 0900-1995;
Vvv-venlonieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Vvv-venlonieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Vvv-venlonieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Vvv-venlonieuws.nl 2014 - 2023. Alle rechten voorbehouden.